Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Erdemirspor Başantrenörü Özhan Çıvgın: Gevşemeden maçı iyi bir şekilde bitirdik -Antalya Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Timuçin Meriç: Vazgeçmeyeceğiz, önümüzdeki maçlara konsantre olup, ligde k


ZONGULDAK (A.A) - Beko Basketbol Liginde Antalya Büyükşehir Belediyesporu 77-50 yenen Erdemirsporun başantrenörü Özhan Çıvgın, Gevşemeden maçı iyi bir şekilde bitirdik dedi.
     Özhan Çıvgın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sporcularına maçtan önce rakiplerini ciddiye almaları konusunda uyarıda bulunduğunu söyledi.
     Maça çok iyi başladıklarını ifade eden Çıvgın, şöyle konuştu:
     İkinci periyotun sonunda bir düşüşümüz oldu ancak toparlandık. Gevşemeden maçı iyi bir şekilde bitirdik. Önümüzde Aliağa Petkim karşılaşması var. Play-off için bu belirleyici bir maç olacak. Çok iyi hazırlanacağız. Play-off hedefimiz için önemli bir maça çıkacağız.
    
     -Antalya Büyükşehir Belediyespor cephesi-
    
     Antalya Büyükşehir Belediyesporun başantrenörü Timuçin Meriç de Erdemirsporu kutladığını ve galibiyete çok ihtiyaç duydukları bir maçı kaybettiklerini belirtti.
     Ligin altında yer aldıklarını ve işlerinin zor olduğunu vurgulayan Meriç, şunları kaydetti:
     Maalesef takımda yaşanan bazı sıkıntılar var, bu sıkıntıları hep hafta içi pozitife çevirmeye çalıştık. Fakat bir türlü yukarıya doğru adım atamıyoruz. Toplam 7 kişi idman yapıyoruz. Çıkıp mücadele etmek lazım. O mücadeleyi belki de üstümüzdeki stresten dolayı gerçekleştiremedik. Vazgeçmeyeceğiz, önümüzdeki maçlara konsantre olup ligde kalabilmek için gereken çıtaya ulaşmaya çalışacağız. Her şey negatif gözükse de umudumuzu kaybetmeyeceğiz.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Potada maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER