Projesi tamamlanan 500 yataklı hastanenin tanıtımı

Projesi tamamlanan 500 yataklı hastanenin tanıtımı yapıldı -Muğlada projesi tamamlanan 500 yataklı Eğitim Araştırma Hastanesinin tanıtımı gerçekleştirildi


MUĞLA (A.A) - Muğlada projesi tamamlanan 500 yataklı Eğitim Araştırma Hastanesinin tanıtımı yapıldı.
     Konakaltı Kültür Merkezindeki tanıtıma, İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Gürbüz Akçay ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
     Toplantının açılışında konuşan Muğla Belediye Başkanı Gürün, hastane projesi ile ilgili salonda bulunan herkesin iyimser olduğunu, toplantıdaki amacın 500 yataklı hastane projesine her kesimin katkısını sağlamak olduğunu söyledi.
     Proje üzerinde herkesin fikir beyan etmesi gerektiğini belirten Gürün, Yapılacak basit bir sağlık kompleksi değil. Biz bir an önce bu hastanenin tamamlanarak hizmete girmesini istiyoruz dedi.
     İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin ise hastane yapımı için 170 dönüm arazinin tahsis edildiğini, TOKİ tarafından ihale aşamasında olan projenin imar izni için toplandıklarını belirtti.
     Tüp Bebek Merkezi dahil birçok önemli hizmet verecek hastanenin Muğlanın en büyük yatırımlarından birisi olduğunu anlatan Tekin, hastanenin Muğlalılara hayırlı olmasını diledi.
     Toplantıda proje mimarı Nimet Aydın, hastane projesini tanıttı.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Projesi tamamlanan 500 yataklı hastanenin tanıtımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER