PTTnin kuruluşunun 172nci yıl dönümü

PTTnin kuruluşunun 172nci yıl dönümü -PTT Afyonkarahisar Başmüdürlüğü heyeti, Vali Balkanlıoğlunu ziyaret etti


AFYONKARAHİSAR (A.A) - PTT Afyonkarahisar Başmüdürlüğü heyeti, PTTnin kuruluşunun 172nci yıl dönümü dolayısıyla Vali İrfan Balkanlıoğlunu ziyaret etti.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mustafa Türkmen başkanlığındaki heyeti makamında kabul eden Balkanlıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, PTT tarafından dağıtılan mektupların daha önce geç gittiğini, ancak şimdi mektup veya kargo gibi iletilmesi gereken her şeyin kayıt altına alındığını bildirdi.
     PTTye teslim edilen tüm gönderilerin gün gün, saat saat ne durumda olduğunun takip edilebildiğini belirten Balkanlıoğlu, Gönderiler hem ucuz hem de zamanında yerine iletiliyor. Ayrıca kargo hizmetini de çok iyi bir şekilde gerçekleştiren PTT, çağ atlamış durumdadır. Genel müdürlerin atılımlarıyla PTT Bank uygulamasına da geçildi. Böylece parasal işlemler de çok kolay, güvenilir ve daha az masrafla gerçekleştiriliyor. Hatta kredi verme gibi bir uygulaması olan PTTyi kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum dedi.
    
     -Kargo hizmetinde özel günlerde indirim uygulanıyor-
    
     Türkmen de kuruluş olarak teknoloji ve haberleşme alanındaki gelen değişimleri yakından takip ettiklerini söyledi.
     Müşteri memnuniyetini sağlama amaçlı çalışmalarda en son teknolojiden yararlanmayı temel ilke olarak benimsediklerini ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:
     PTT Afyonkarahisar Başmüdürlüğü, 20 PTT merkezi, 21 şube, 59 acenteyle hizmet vermektedir. 383 personel çalışmaktadır. İl merkezinde 5 ve tüm ilçelerde birer PTT Matik hizmete sunulmuş olup, tüm merkez binalarının PTT Bank konseptine uygun tadilatları yapılmış durumdadır. PTT Matiklerde fatura tahsilatı, maaş ödemesi, kesintisiz posta çeki işlemleri yapılmaktadır. PTT, internet üzerinden çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren şirketlere ait ürünlerin satışı da gerçekleştirmektedir. Geçen ay hizmete konulan Hızlı Geçiş Sistemine (HGS) ait işlemler tüm PTT iş yerlerinde yapılmaktadır. PTT Kargo halkımızın beğenisini kazanmış olup, hızla gelişmektedir. Kargolar adresten alınıp adrese teslim edilmekte, özel günlerde ise indirim uygulanmaktadır.
     Daha sonra, Türkmen tarafından Balkanlıoğluna pul koleksiyonu hediye edildi.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber PTTnin kuruluşunun 172nci yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER