PTT 1. Ligde alt sıralar karıştı

PTT 1. Ligde alt sıralar karıştı -Son 6 haftaya girilen lige tutunma mücadelesinde Kartalspor ve Ankaragücü rakiplerine göre geride kaldı


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde 1 maç dışında tamamlanan 28. hafta müsabakalarının ardından Kartalspor ve Ankaragücü lige tutunma mücadelesinde rakiplerine göre geride kaldı.
     Puan cetvelinde alt sıralarda yer alan Göztepe, TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Samsunspor haftayı galibiyetle kapatırken, Denizlispor, Şanlıurfaspor, Kartalspor ve Ankaragücü puan alamadı.
     Son 3 sıradaki takımın veda edeceği ligde 20 puanlı Ankaragücü ile 25 puana sahip Kartalspor son 6 haftaya dezavantajlı girdi.
     Bu iki ekibin önünde yer alan 31 puanlı TKİ Tavşanlı Linyitspor, Göztepe ile Şanlıurfaspor (32), Denizlispor ve Samsunspor (33), son haftalarda ligde kalmak için mücadele edecek.
     Ligde 12. sıradaki Samsunsporun 4 puan önünde yer alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor da bu takımlara en yakın ekip olarak dikkati çekiyor.
     12. sıradan itibaren ekiplerin kalan maç programı şöyle:
    
     Samsunspor (33): Şanlıurfaspor (D), Ankaragücü, Bucaspor (D), 1461 Trabzon, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (D), Adana Demirspor
     Denizlispor (33): Adanaspor (D), Karşıyaka, Manisaspor (D), Şanlıurfaspor, Ankaragücü (D), Bucaspor
     Şanlıurfaspor (32): Samsunspor, Boluspor (D), Çaykur Rizespor, Denizlispor (D), Torku Konyaspor, Kayseri Erciyesspor (D)
     Göztepe (32): Ankaragücü (D), Bucaspor, 1461 Trabzon (D), Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adana Demirspor (D), TKİ Tavşanlı Linyitspor
     TKİ Tavşanlı Linyitspor (31): Bucaspor (D), 1461 Trabzon, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (D), Adana Demirspor (D), Kartalspor, Göztepe (D)
     Kartalspor (25): Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kayseri Erciyesspor (D), Adana Demirspor, Adanaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor (D), Karşıyaka
     Ankaragücü (20): Göztepe, Samsunspor (D), Boluspor, Çaykur Rizespor (D), Denizlispor, Torku Konyaspor (D)
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber PTT 1. Ligde alt sıralar karıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER