PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Boluspor Kulüp Başkanı Abat: Takım olma yolunda Boluspor büyük bir ilerleme kat etti


BOLU (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Bolusporun Kulüp Başkanı Abdullah Abat, takım olma yolunda Bolusporun büyük bir ilerleme kat ettiğini söyledi.
     Abat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, transfer sezonunu bir forvet oyuncu alarak kapatmak istediklerini ifade etti. Takım kadrosunun çok iyi olduğunu anlatan Abat, alınacak yeni oyuncular ile takım kadrosunu şişirmenin bir anlamının olmadığını bildirdi.
     Abat, hazırlık maçlarından sonra ekibinin takım olma yolunda büyük ilerleme kat ettiğini dile getirerek, Antrenmanların teke düşmesiyle birlikte oyuncularında gerçek güçleri, teknikleri ortaya çıktı ve çıkmaya da devam ediyor dedi.
     Sezon başlamadan bir beklentinin olmasının yanlış olduğunu vurgulayan Abat, Ama biz, hedefe oynayalım amacındayız. Şampiyon olacağız. Bu konuda iddialıyız diye değil. Takımı, Boluspor formasının hakkını verebilecek, aldığı ücretin emeğinin karşılığını verebilecek futbolculardan oluşturduk diye konuştu.
     Abat, ligin ilk maçını 25 Ağustosta Adana Demirspor ile kendi sahalarında yapacaklarını hatırlatarak, bu maçın hazırlıklarına bayramdan sonra başlayacaklarını, ilk maçın zorlu geçeceğini ve bu maçı seyirci desteği ile kazanmak istediklerini söyledi.
     Zor bir lig olacak diyen Abat, Ligde çok güçlü takımlar var. Birinci sıradaki ile sonuncu sıradaki arasında büyük puan farklarının olacağını sanmıyorum. Mücadelenin ve seyir keyfinin yüksek olacağı bir lig olacak ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER