PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer: Bucaspor maçında kaybettiğimiz 2 puanı, 1461 Trabzon karşısında kazanarak telafi etmek istiyoruz


MANİSA (A.A) - Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Bucaspor maçında kaybettikleri 2 puanı, 1461 Trabzon karşılaşmasını kazanarak telafi etmek istediklerini söyledi.
     Reha Erginer, Tarık Almış Spor Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu deplasmanda oynayacakları 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına başladıklarını söyledi.
     Üst üste alınan 2 beraberliğin ardından Bucaspor maçına 3 puan parolasıyla çıktıklarını ancak karşılaşmanın yine berabere bittiğini belirten Erginer, şöyle konuştu:
     Önümüzde çok önemli bir 1461 Trabzon maçı var. Bucaspor maçında kaybettiğimiz 2 puanı, 1461 Trabzon karşısında kazanarak telafi etmek istiyoruz. Oynadığımız oyunlara bakıldığı zaman daha fazla puan alabilirdik. Sezon başında konuştuğumuz hedefler hala geçerli. Yönetim ile ortak planlarımız var. Sezon içinde iniş ve çıkışların olması gayet normal. İyi oynamadığımız maçlarda bile çok gol kaçırdık.
     Erginer, taraftardan yeteri kadar destek göremediklerini belirterek, Manisasporun bir yere gelmesi için taraftar desteğine ihtiyacı var dedi.
     Manisasporlu Bekir ise ligde namağlup takımdan biri olduklarını, 5 maçta 7 puan aldıklarını kaydetti.
     Takımın file bekçisi Volkan da lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ve hatalardan ders çıkararak Manisasporu daha iyi yerlere getirmeye çalışacaklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER