PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Torku Konyaspor Başkanı Şan: -Küfrün olduğu yerde ben yokum, gerekirse başkanlığı bırakacağım


KONYA (A.A) - Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, küfrün olduğu yerde olamayacağını, gerekirse başkanlığı bırakabileceğini söyledi.
     Şan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim olarak ekonomik sıkıntı yaşayan Konyasporu düzlüğe çıkarmaya çalıştıklarını ancak kendilerine haksızlık yapıldığını belirtti.
     Menfaat peşinde olan bir taraftar grubunun Samsunspor maçının başından sonuna kadar yönetime ve şahsına küfür ettiğini ifade eden Şan, şunları kaydetti:
     Şahsıma ve yönetime yapılan küfürler Konyaya yakışmıyor. Maç esnasında gerekli tepkiyi veren taraftarlara teşekkür ediyorum. Konya Atatürk Stadında ve diğer statlarda küfür olduğu anda stadı terk edeceğim. Bu bireysel eylemi başlatıyorum. Küfrün olduğu yerde ben yokum, gerekirse başkanlığı bırakırım. Sporda şiddeti önleme yasasının, Türkiye Futbol Federasyonu ve emniyet güçleri tarafından tavizsiz uygulanması gerekir. Bu tür nahoş durumlara meydan verilmemeli. Aksi takdirde spor müsabakalarını izlemeye kimse gelmeyecek.
     Şan, yönetim kuruluyla görüşeceğini, başkanlığı bırakma kararı dahil çeşitli radikal kararlar alacaklarını dile getirdi.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Ahmet Kayır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER