PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Samsunspor Teknik Direktörü Altın: -Kayseri Erciyesspor maçıyla başlayan, Denizlispor ve Adanaspor karşılaşmalarıyla devam eden bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporun teknik direktörü Erhan Altın, Kayseri Erciyesspor maçıyla başlayan, Denizlispor ve Adanaspor karşılaşmalarıyla devam eden bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz dedi.
     Altın, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta sonu deplasmanda oynadıkları ve 2-2 tamamlanan Torku Konyaspor maçını değerlendirdi. Oyuncularını kutlayan Altın, galibiyet golünün atılması için futbolcularının büyük bir uğraş verdiğini ancak başarılı olamadıklarını söyledi.
     Çok basit gol yediklerini belirten Altın, Bu hafta oyuncularımızla bir daha böyle basit goller yememek için çalışmalarımızı bu yönde yapmaya başladık, sorunun çözümünü masaya yatırdık. Çünkü bu golleri kabul edemiyorum, bu konudaki eksiklerimizi gidereceğiz diye konuştu.
     Hafta sonu sahalarında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacaklarını, bir hafta içinde 3 maç yapacaklarını dile getiren Altın, şunları kaydetti:
     Önce sahamızda Kayseri Erciyesspor, hafta içi de ertelenen Denizlispor maçını oynayacağız. Ardından da Adanaspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Kayseri Erciyesspor ligin en iyi organize olan ekibi ama bizim için rakibin kim olduğu fark etmez. Oyun anlayışımızdan ödün vermeden rakibin zayıf yönlerini de göz önünde bulundurarak kendi oyunumuzu oynayacağız. Kayseri Erciyesspor maçıyla başlayan, Denizlispor ve Adanaspor karşılaşmalarıyla devam eden bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER