PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kaya: Göztepe maçından 3 puan alacağımıza inanıyorum


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, hafta sonu sahalarında oynayacakları Göztepe maçından 3 puan almak istediklerini söyledi.
     Bahri Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda alınan 3 puanın ardından Göztepe maçını da kazanarak, başarıyı taçlandırmak istediklerini belirtti.
     Sarı-yeşilli ekibin bu sezon 12 maçın sadece 3ünü seyircisi önünde oynayabildiğine dikkati çeken Kaya, şunları kaydetti:
     Şanlıurfaspor bu sene oynadığı 1. lig ve 2 kupa maçlarından sadece 3nü sahasında oynayabildi. Bu camiamız adına çok olumsuz bir durum oluşturdu. Uzun bir aranın ardından tekrar seyircimizle buluşacağımız Göztepe maçından 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Galibiyete takımın ve taraftarın çok ihtiyacı var. Takımımız çok iyi durumda, eksik ya da sakat oyuncumuz yok. Hazırlıklarımız sürüyor. Göztepe maçından 3 puan alacağımıza inanıyorum.
     Kaya, kafileye sonradan katılan Serkan Çalıkın da gelecek haftadan itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER