PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Özköylü: -Denizlispor maçını kazanarak son haftalarda yaşadığımız puan kayıplarını telafi ettik


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Denizlispor maçını kazanarak son haftalarda yaşadıkları puan kayıplarını telafi ettiklerini söyledi.
     Özköylü yaptığı açıklamada, ligin 11. haftası sonunda sahalarında Denizlisporu mağlup ederek ligin zirvesinde yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.
     Kaliteli ve genç oyunculardan kurulu iyi bir kadroya sahip olduklarını belirten Özköylü, Denizlispor maçını kazandığımız için çok mutluyuz. Şanssız bir şekilde kaybettiğimiz puanlardan sonra bizim için mecbur kazanılması gereken bir maçtı. Bundan dolayı Denizlispor maçını kazanarak son haftalarda yaşadığımız puan kayıplarını telafi ettik. Karşılaşma boyunca iyi mücadele ettik. İyi oynamadık ama kazanılan 3 puan bizim için çok önemli. Bundan sonra da hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ekibime ve oyuncularıma güveniyorum. İnşallah zamanla daha iyi olacağız dedi.
     Özköylü, maçları oynadıkları Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadıyla ilgili de, Hem zemini, hem de ambiyansı bakımından Türkiyenin en mükemmel stadı diyebilirim. Kente iki gündür yağmur yağıyor ve sahada hiç su birikintisi yok. Bu durum stadın ne kadar iyi yapıldığını ve bakıldığını gösteriyor. Bundan dolayı tüm yetkililere teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER