PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Samsunspor basın sözcüsü Yılmaz: -Şanlıurfaspor maçıyla bir seri yakalayıp yükselişe geçeceğiz


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporun basın sözcüsü Mehmet Yılmaz, hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Şanlıurfaspor maçıyla bir seri yakalayıp yükselişe geçeceklerini söyledi.
     Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde sırasıyla Şanlıurfaspor, Ankaragücü ve Bucaspor ile karşılaşacaklarını anımsattı.
     Şanlıurfaspor maçıyla bir seri yakalayıp yükselişe geçeceğiz diyen Yılmaz, Üç maçlık galibiyet serisi yakalayabilecek güçteyiz. Şanlıurfaspor maçının da bizim galibiyet serimizin başlangıç maçı olmasını arzuluyoruz dedi.
     Taraftarların takıma büyük destek verdiğini hatırlatan Yılmaz, Şanlıurfaspor maçını kazanarak onlara hediye etmek istiyoruz. 3 oyuncumuz dışında eksiğimiz yok. Sahamızda 5 maçta 5 beraberlik aldık, yenilmiyoruz ama galip de gelemiyoruz. Umarım üzerimizdeki şanssızlığı bu maçla atacağız diye konuştu.
     Bu arada Samsunspor, Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Nuri Asan Tesislerinde teknik direktör Erhan Altın yönetiminde yaklaşık 1,5 saat çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, iki gruba ayrılarak taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. İdmanın son bölümünde ise çift kale maç oynandı.
     Antrenmanda, sakatlıkları süren Musa Sinan Yılmazer ile Nsumbu takımdan ayrı düz koşu yaptı.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER