Ramazan ayına hazırlık ve istişare toplantısı

Ramazan ayına hazırlık ve istişare toplantısı düzenlendi


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Müftülüğü tarafından organize edilen Ramazan ayı öncesi din görevlileri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.
     İl Müftülüğünde, İl Müftüsü Yakup Öztürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, sendika başkanları ve din görevlileri katıldı.
     Kuran-ı Kerim okunması ile başlayan toplantıda Öztürk, Ramazan ayı münasebeti ile herkese birlik ve beraberlik mesajı verirken, Ramazan ayı boyunca yapılacak hizmetlerde her zamankinden daha titiz davranılması gerektiğini belirtti.
     Din görevlilerinin din hizmeti konusunda vatandaşa doyurucu ve doğru bilgiler vererek, gereken gayreti her zaman olduğu gibi özellikle Ramazan ayında da göstereceklerini ümit ettiğini söyleyen kaydeden Öztürt, Toplumumuzun Ramazan ayını en iyi şekilde yaşayabilmesi bu ayın feyiz ve bereketinden istifade edilerek sevgi, saygı, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın pekiştirilmesi gerektiğini ve Ramazan ayı vesilesi ile İslamın verdiği barış, kardeşlik ve dayanışma mesajlarının aktarılmasına önem vermeliyiz dedi.
     Müslümanların paylaşma ve birlikte barış içinde yaşama değerlerinin vurgulanmasını son derce önemli olduğunu ifade eden Öztürk, Ramazan ayı ve sonrasında yapılacak olan irşat hizmetleri ve inşaat faaliyetleri hakkında ileri ki günlerde bilgi vereceğini belirtti.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Ramazan ayına hazırlık ve istişare toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER