Ramazan Bayramına doğru

Ramazan Bayramına doğru -Mersin Valiliği bir dizi tedbir aldı


MERSİN (A.A) - Mersin Valiliği, Ramazan Bayramı nedeniyle aldığı önlemleri açıkladı.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, yollardaki yoğunluğun artacağından dolayı İl Jandarma ve İl Emniyet müdürlükleri güvenlik tedbirlerini ve kontrollerini artıracak.
     Halkın yoğun olarak alışveriş yaptığı bölgelerde kolluk kuvvetlerinin sayısı artırılırken, suni mal darlığı yaratılarak haksız kazanç elde etmek isteyenlere yönelik belediyeler yoğun çaba gösterecek.
     Gıda hijyeni, Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğünün yanı sıra ilçe kaymakamlıkları ve belediyelerce denetlenirken, İtfaiye Müdürlüğü ise olası yangınlara karşı nöbetçi personel bulunduracak. Banka gibi yoğun para akışının sağlandığı yerlerde halkın mağdur olmasını önlemek adına söz konusu yerlerde personelin artırılmasını isteyen Valilik, sağlık sorunlarına karşı hastane yetkililerinin her birimde en makul sayıda nöbetçi personel bulundurulmasını talimatlandırdı.
     Vatandaşların tüm uyarılara rağmen sorumluluklarını yerine getirmeyen kurum ve kuruluşlarla ilgili sorunlarını ve şikayetlerini ilgili birimlere iletmeleri istendi.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Ramazan Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER