Ramazan Bayramına doğru

Ramazan Bayramına doğru -Vali Kolat, kutlama mesajı yayımladı


SİVAS (A.A) - Sivas Valisi Ali Kolat, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
     Kolat, mesajında, büyük bir memnuniyetle vali olarak görev yaptığı Sivasta Ramazan Bayramına erişmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.
     Bayramların toplumsal hayatta önemli yeri olduğunu ifade eden Kolat, bayramların, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve beraberliği sağlayan, yardımlaşmanın arttığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı müstesna günler olduğunu bildirdi.
     Kolat, şunları kaydetti:
     Tarihin her döneminde önemli bir yerleşim merkezi olan Sivasta sağduyulu hemşehrilerimizin birlik, berberlik ve dayanışma konusunda göstermiş oldukları örnek davranışlarla tam bir huzur ve güven şehri olmuştur. Bayram havasına yakışan bu ortamın bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum. Kırıkkaleye Vali olarak atanmam nedeniyle Sivastan ayrılırken tüm hemşehrilerime veda ediyor, Sivaslıların, her derecedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın ve basın mensuplarının Ramazan Bayramını kutluyorum.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Ramazan Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER