Ramazan Bayramına doğru

Ramazan Bayramına doğru -KÜ Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın: -Bayramlar dayanışma, yardımlaşma, paylaşma ve kucaklaşma günleridir


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, bayramların dayanışma, yardımlaşma, paylaşma ve kucaklaşma günleri olduğunu belirtti.
     Prof. Dr. Aydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramda karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü duygularıyla yüreklerin sevinç ve huzurla dolacağını ifade etti.
     Seyit Aydın, mesajında şunları kaydetti:
     Bayramlar dayanışma, yardımlaşma, paylaşma ve kucaklaşma günleridir. İnşallah ramazan ayında daha da yoğunlaşan manevi duygularımızı kaybetmeden zor durumda olan kardeşlerimize bayramdan sonra da yardım eder, onların da sevinmesine vesile oluruz.
    
     -Diğer kutlama mesajları-
    
     AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay da ramazan ayında ibadetlerin ve yardımlaşmanın zirveye çıktığını belirterek, Ramazan Bayramının çeşitli problemlerle mücadele eden İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.
     Pınarbaşı Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz ise bayramların dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı ve kardeşçe kucaklaştığı günler olduğunu kaydetti.
     Yılmaz, bayramların insanlar için bir fırsat olduğuna işaret ederek, Ramazan Bayramının mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.
    
     Muhabir: Hatice Yılmaz-Özkan Beyer / Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Ramazan Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER