Ramazan Bayramına doğru

Ramazan Bayramına doğru -Belediye Başkanı Günaydın: -Öpülen her el, okşanan her yanak, bir araya gelen her kalp, çözülen her itilaf karşımızda tüm heybetiyle duran sorunları aşmamızda bize çok değerli katkılar sağlayacaktır


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Öpülen her el, okşanan her yanak, bir araya gelen her kalp, çözülen her itilaf karşımızda tüm heybetiyle duran sorunları aşmamızda bize çok değerli katkılar sağlayacaktır dedi.
     Günaydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Allahın rızasını kazanmak ve rahmetinden feyizlenmek için tuttukları oruçların ardından bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
     Bayramda büyüklerin hürmetle hatırlanacağını, küçüklerin sevgiyle karşılanacağını, ikramlarla ve karşılıklı güzel dileklerle sevgi bağlarının daha da güçleneceğini ifade eden Günaydın, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:
     Öpülen her el, okşanan her yanak, bir araya gelen her kalp, çözülen her itilaf karşımızda tüm heybetiyle duran sorunları aşmamızda bize çok değerli katkılar sağlayacaktır. Vatandaşların Ramazan Bayramını kutlar, huzur, sağlık ve mutluluk içinde sevgi dolu bir bayram geçirmelerini dilerim.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ramazan Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER