Ramazan bayramı kutlanıyor

Ramazan bayramı kutlanıyor - Vanda düzenlenen resmi törenle Vali Münir Karaloğlu, kamu kurumu yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar bayramlaştı.


VAN (A.A) - Vanda düzenlenen resmi törenle Vali Münir Karaloğlu, kamu kurumu yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar bayramlaştı.
     İskele öğretmenevinde gerçekleştirilen törene AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Mustafa Bilici, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Nuri Güler, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Kurmay Başkanı Albay Halil Çelik, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, vali yardımcıları, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, gaziler ve askeri erkan katıldı.
     Burada bir konuşma yapan Vali Karaloğlu, ramazan boyunca iftar sofralarında ekmeğe, aşa ve içilen suya dostluğu ve kardeşliği kattıklarını söyledi.
     Her iftar sofrası bir gönül sofrası olarak gördüğünü ifade eden Karaloğlu, Önemli olan gönül yapmak, gönül kazanmak ve gönüllere girebilmek. Bunun için de iftar sofraları bir vesile kılındı. 2011 yılı maalesef Van için, Vanlı için sıkıntılarla dolu ıstırap çektiğimiz bir yıl oldu. Ama Allaha şükürler olsun ki acımızı bir millet topyekun paylaştı. 8 yaşındaki çocuk ile 80 yaşındaki nine de Van için Vanlı için ağladı kendi hissesine düşen acıyı bizimle paylaştı. Millet olmanın, birlik beraberliğin sırrına eridikdedi.
     Bayramlaşmanın ardından öğretmenevinden ayrılan Karaloğlu, dışarıda kendisini bekleyen çocuklara harçlık dağıttı.
     Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde emniyet personeli, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığında askerlerle bayramlaşan Karaloğlu, Bölge Eğitim Araştırma Hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.
     Edremit ilçesinde bulunan Sevgi Evleri ve ÇOGEMi ziyaret eden Karaloğlu, çocuklarla bayramlaştı. Burada çocuklarla öğle yemeği yiyen Karaloğlu, bayram hediyesi dağıttı.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Ramazan bayramı kutlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER