Ramazan Bayramı kutlanıyor

Ramazan Bayramı kutlanıyor -Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: -Dünyada ekonomik sorun varken bu ülkenin Hükümeti ve Başbakanı öğrenci harçlarını almamayı düşünebilecek kadar ekonomisine, kasasına, Merkez Bankasına güveniyor


SAMSUN (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Dünyada ekonomik sorun varken bu ülkenin Hükümeti ve Başbakanı öğrenci harçlarını almamayı düşünebilecek kadar ekonomisine, kasasına, Merkez Bankasına güveniyor dedi.
     Kılıç, Samsun Ticaret ve Sanayi Odasında (TSO) düzenlenen bayramlaşma töreninde, CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Karadeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçılar Birliği Başkanı Fahrettin Ulusoy, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır ve işadamlarının bayramını kutladı.
     Kılıç, buradaki bayramlaşma töreninin ardından AK Parti Atakum İlçe Teşkilatında partililerle bayramlaştı.
     AK Parti Tekkeköy İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek partililerle bayramlaşan Kılıç, burada yaptığı konuşmada, yeni eğitim ve öğretim yılında üniversite öğrencilerinin harç ödemeyeceğini anımsattı.
    
     -Bizim Tayyip usta var, işin başında bir usta var-
    
     Dünyada ekonomik krizin olduğunu ifade eden Kılıç, şöyle konuştu:
     İspanya, Avrupa Birliği üyesi olmasına rağmen 35 milyon avro kredi ihtiyacı var, İspanya para arıyor. Yunanistan, İrlanda, İtalya daha birçok yer... İstanbul olimpiyatlara aday, İtalyanın başkenti Roma da olimpiyatlara adaydı, çekildi. Niye- Kriz var, ekonomik sorun var. Dünyada ekonomik sorun varken bu ülkenin Hükümeti ve Başbakanı öğrenci harçlarını almamayı düşünebilecek kadar ekonomisine, kasasına, Merkez Bankasına güveniyor. Para basmadan bu işleri yapıyoruz, para basarsan enflasyon olur. Nasıl oluyor bu işler- Un var, yağ var, şeker var, usta var, bizim Tayyip usta var, işin başında bir usta var.
     Çıraklık döneminde hastaneleri düzelttik, okullara ders kitaplarını ücretsiz gönderdik diyen Kılıç, şöyle konuştu:
     Milyonlarca ailemize her yıl düzenli yakacak yardımlarını yaptık. Kalfalık dönemimizde nice eserleri Türkiyeye kazandırdık. Ustalık dönemimizde de artık ufak pürüzleri gideriyoruz, son cila. Şehirde şehirliyi yalnız bırakmadık, hastanede hastayı, köyde köylüyü yalnız bırakmadık.
     Kılıç, daha sonra AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katıldı.
     Bir restoranda düzenlenen programda partililerin bayramını kutlayan Kılıça, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse tarafından Londra Olimpiyatlarında madalya kazanan sporcuların Bakanı Kılıçı ziyaretini konu alan bir tablo hediye edildi.
    
     Muhabir: Anıl Kuru / Yaşar Karaman / Fatma Kalay
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Ramazan Bayramı kutlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER