Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı -AK Parti Erzurum Milletvekili Yılmaz: Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı bayramlarda hoşgörülü davranmalıyız


ERZURUM (A.A) - AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı bayramlarda hoşgörülü davranmalıyız dedi.
     Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Ramazan Bayramına ulaşmanın heyecanının yaşandığını belirtti. Bayramlarda ziyaretlere ağırlık verilmesini isteyen Yılmaz, mesajında şunları kaydetti:
     Asırlardan beri heyecanla kutladığımız, dini değerlerimizin tazelenerek güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının sonuna gelerek, toplumsal hayatımızda büyük önem taşıyan bir Ramazan Bayramına ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı bugünlerde hoşgörülü davranmalıyız. Bu topraklarda yıllardır barış içinde kardeşçe yaşayan milletimizin birlikteliğine, bundan önce olmadığı gibi bundan sonra da kimse zarar veremeyecektir. Yeter ki kendimize güvenmeye ve öz güvenimizi sağlam tutmaya devam edelim.
     Birlik ve beraberlik duygusunun toplumsal açıdan önemli olduğunu belirten Yılmaz, Bayram vesilesiyle yakınlarımızın yanı sıra yaşlılarımızı, düşkün ve yetimlerimizi, kısacası ilgimize ve sevgimize ihtiyaç duyan herkesi ziyaret etmeli ve bayramın güzelliklerini onlarla birlikte yaşamalıyız ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Gamze İspirli
     Yayıncı: Emine Konuk

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER