Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı -Bayburt Valisi İpek: Ramazan Bayramını en güzel şekilde değerlendirmeli ve birbirimizi sevgiyle kucaklamalıyız


BAYBURT (A.A) - Bayburt Valisi Hasan İpek, Ramazan Bayramının en güzel şekilde değerlendirmesi ve insanların birbirini sevgiyle kucaklaması gerektiğini bildirdi.
     İpek, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Ramazan ayını geride bırakarak sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunun hep birlikte yaşandığını belirtti.
     Bayramların insani ve dini güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı,paylaşma ve dayanışma günleri olduğunu vurgulayan İpek, şunları kaydetti:
     Dini ve milli duyguların, sosyal sorumluluk ve dayanışma bilincinin en üst seviyede yaşandığı bayramlarda, sahip olduğumuz güzellikleri vatandaşlarımızla paylaşmak, toplumumuzun yardım ve desteğe muhtaç kesimine ilgi ve şefkat göstermek büyük önem taşımaktadır. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı en güzel şekilde değerlendirmeli ve birbirimizi sevgiyle kucaklamalıyız. Bu müstesna günün, birlik ve beraberliğe vesile olması temennisiyle, çok değerli Bayburtlu hemşehrilerimin ve mesai arkadaşlarımın Ramazan Bayramlarını yürekten kutlar, bayramın ülkemize ve bütün insanlığa barış ve mutluluk getirmesini dilerim.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER