Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı -AK Parti Isparta İl Başkanlığınca bayramlaşma töreni düzenlendi


ISPARTA (A.A) - AK Parti Isparta İl Başkanlığınca bayramlaşma töreni düzenlendi.
     Parti binasındaki bayramlaşma programına AK Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Tunçbilek, belediye başkanları, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
     Törende konuşan Milletvekili Recep Özel, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Özel, Ramazan ayı boyunca tüm ekibi ile köy köy, ilçe ilçe gezerek ziyaretlerde bulunduklarını, vatandaşlarla birlikte iftar açarak sorunlarını dinlediklerini kaydetti.
     AK Partiyi milletin kurduğuna dikkati çeken Özel, milletle kenetlenerek daha güzel çalışmalara imza atacaklarını anlattı.
     Seçimlerde başarı göstererek Ispartaya önemli hizmetler kazandıracaklarını ifade eden Özer, Biz sadece milletimizi düşünüyoruz. Bu kalabalık başka hiçbir partide yok. Birlikte daha çok işler yapacağız. Bayramlaşma programımıza katılan tüm partili ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm milletimizin bayramını kutluyorum dedi.
     Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ise birlik ve beraberlik çatısı altında çok büyük hizmetler yapacaklarını belirtti.
     AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş da her gün güçlenen bir parti olduklarına işaret ederek, İnşallah bu birlikteliğimiz çok uzun sürer. Siyaset gönül işidir. Türkiye kalkınıyorsa, Ispartada kalkınıyor. Bizim işimiz söylem yaparak gündemi meşgul etmek değildir diye konuştu.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER