Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı -Darende Kaymakamı Aktaş, askerler ve şehit ailesiyle bayramlaştı


MALATYA (A.A) - Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Balaban Beldesindeki jandarma karakolunda görev yapan askerleri ve bir şehit ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
     Kaymakam Aktaş, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hacı Güneşli ve Bölge Trafik İstasyon Amiri Edip Ali Ekici ile Balaban Jandarma Karakolunu ziyaret ederek, askerlerin bayramlarını kutladı.
     Askerlerle sohbet eden Aktaş, onların gelecek bayramı evlerinde, aileleri ve sevdikleri ile geçirmelerini diledi.
     Askerliğin kutsal bir görev olduğuna değinen Aktaş, Güvenlik güçlerimiz ülkemizin her yerinde 24 saat görev başında. Sizler vatandaşımızın ve bizlerin rahatı için fedakarlık ediyorsunuz. Cennet vatanımıza göz diken hainler ve suçlularla mücadelede güvenlik güçlerimize önemli görevler düşüyor diye konuştu.
     Aktaş, daha sonra beraberindekilerle Yeşiltaş köyünde ikamet eden şehit Ali Gökçenin ailesini ziyaret etti. 1995 yılında Şırnakta şehit düşen Ali Gökçenin babası Hasan ve annesi Zühre Gökçe ile görüşen Aktaş, ailenin bayramını kutladı.
     Şehit ailesinin kendilerine önemli bir emanet olduğunu vurgulayan Aktaş, Ne zaman, neye ihtiyacınız olursa, biz her zaman hazırız dedi.
     Baba Hasan Gökçe, Kaymakam Aktaş ve askeri yetkililere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER