Ramazan Bayramına doğru

Ramazan Bayramına doğru -Bilecik Valisi Akpınar: Ramazan Bayramının tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize barış, huzur ve güven getirmesini diliyorum


BİLECİK (A.A) - Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Ramazan Bayramının tüm insanlığa, Türkiyeye ve Bilecike barış, huzur ve güven getirmesini dilediğini bildirdi.
     Akpınar, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramların dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, sevgi, saygı ve hoşgörünün insan hayatında birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günler olduğunu belirtti.
     Bayramların geleceğe dönük iyimserliklerin canlandığı değerli günler olduğunu ifade eden Akpınar, şunları kaydetti:
     Manevi yönden büyük değeri olan bu özel günleri gelecek nesillere en güzel şekilde bırakabilmek için bayramlarımızı büyüklerimiz, gençlerimiz ve çocuklarımızla hep birlikte karşılamalıyız. Değer yargılarımıza sahip çıkarak geçmişle gelecek arasındaki kültür köprülerimizi sağlamlaştırmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Bileciklilerin bayramlarını kutluyorum. Ramazan Bayramının tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize barış, huzur ve güven getirmesini diliyorum.
    
     -Bayram önlemleri-
    
     Bilecikte tarafından Ramazan Bayramının huzur ve güven içinde geçirilmesi amacıyla bazı önlemler alındı.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce görev bölgelerinde emniyet ve huzuru temin edici her türlü güvenlik önlemlerinin alındığı duyurularak, şöyle denildi:
     Bayram süresince her türlü sağlık tedbirleri İl Sağlık Müdürlüğünce alınacak. Hastanede düzenli bir nöbet hizmeti verilmesi sağlanacaktır. Vatandaşlarımızın alışverişlerini rahatlıkla yapabilmelerini sağlamak amacıyla belediyelerce gerekli tedbirler alınacak ve alışveriş mahallerinde zabıta denetimleri yoğunlaştıracaklardır. Meydana gelebilecek elektrik arızalarının anında giderilmesi için tamir ve bakım ekipleri oluşturulacaktır. Bayram süresince yoğun haberleşmenin olacağı düşünülerek İl Telekom Müdürlüğü tarafından haberleşmeyle ilgili her türlü teknik ve personel tedbirleri alınacaktır. Bayram süresince vatandaşların güvenle yolculuk etmelerini sağlamak amacıyla Karayolları 144. Şube Şefliği ve İl Özel İdaresince yolların devamlı açık bulundurulması sağlanacak, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca meydana gelebilecek kazaları önlemek amacıyla trafik kontrolleri yapılacaktır.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Ramazan Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER