Ramazanın gelişi

Ramazanın gelişi -Anadolu Gençlik Derneği Edirne Şube Başkanı İriş, mümin yüreklerin, ramazanın gelişiyle düğün ve bayramı bir arada yaşadığını belirtti


EDİRNE (A.A) - Anadolu Gençlik Derneği Edirne Şube Başkanı Abdülhamit İriş, mümin yüreklerin, ramazanın gelişiyle düğün ve bayramı bir arada yaşadığını belirtti.
     İriş, yayımladığı mesajında, ramazanın kuşatıcı ve hayat verici tarafıyla yaşamımıza bir kez daha girdiğini kaydetti. Ramazan ayında yüreklerin Kuran-ı Kerimle onarıldığını belirten İriş, Kırmak için değil inşa etmek için, dağıtmak için değil dağılanı toplamak için, düşeni kaldırmak, üzüleni sevindirmek için yetim başı okşayan müşfik bir el gibi gelir Ramazan...Ramazanın gelişiyle mümin yürekler düğün ve bayram bir arada yaşar. Dünyevileşmenin girdabında öz benliğini yitirip, yalnızlaşan insana dostu hatırlatır, paylaşmayı öğretir ifadelerini kullandı.
     Küresel krizlerden bunalan, yorulan ve dağılan insanlığı kendine getiren ramazanla birlikte, insanlığa sayısız nimetlerin bulunduğu bir gök sofrasının sunulduğunu belirten İriş, ramazanın bereket, şifa ve muhabbet getirdiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Neşat Ergül

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER