Randevulu gelen hastalar beklemiyor

Randevulu gelen hastalar beklemiyor -Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yetkiner: Randevu sistemiyle gelen hasta en öncelikli geldiği saatte beklemeden muayene oluyor


KIRŞEHİR (A.A) - Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Yetkiner, merkezi randevu sistemiyle gelen hastaların öncelikli olarak muayene olduğunu ve beklemediğini söyledi.
     Yetkiner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığının da, merkezi randevu sistemine çok önem verdiğini ve öncelikli olarak değerlendirdiğini belirtti.
     Hastane olarak kendilerinin de randevulu hastalara öncelik verdiklerini ve yaygınlaştırmaya çalıştıklarını ifade eden Yetkiner, şunları kaydetti:
     Merkezi Randevu Sisteminde hasta öncelik alıyor. Randevu sistemiyle gelen hasta en öncelikli geldiği saatte beklemeden muayene oluyor. Diğer hastalara göre en öncelikli hasta randevulu hastadır. Geldiği anda onu muayene etme gibi bir yükümlülüğümüz var. Hastanın gereksiz zaman kaybını önlüyor. Bize de fayda sağlıyor. Hasta randevulu gelirse biz de ona göre planımızı yapıyoruz. Polikliniğin dışında ameliyatlar ve diğer servislerdeki yatan hastalarla ilgilenme konularında planımızı daha rahat yapabiliyoruz. Planlamamız daha olası oluyor. İşimizi randevulu hastalara göre ayarlayabiliyoruz. Örneğin, benim tüm hastaların randevulu olursa, tüm günlük işlerimi ona göre planlayabilirim. İşimiz sadece poliklinik yapmak değil.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Randevulu gelen hastalar beklemiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER