Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinden 2. Rize

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinden 2. Rize Kariyer Günü


RİZE (A.A) - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından İşsiz Değilsiniz, İş Sizsiniz adı altında 2. Rize Kariyer Günü düzenlendi.
     İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi salonunda düzenlenen programa, Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz, Vali Yardımcısı Mehmet Özer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Karamustafa, sivil toplum kuruluşu başkanları, Rizeli girişimciler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
     İŞKUR İl Müdürü Hasan Kiraz, bu tür etkinlikleri çalışma hayatına atılacak ve gelecek planlaması yapacak tüm kesimlere katkı sunmak ve bilgi sağlamak amacıyla düzenlediklerini belirtti.
     İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali Rıza Saklı ise kişisel stratejinin girişimciler ve özellikle de gençler açısından önemli olduğunu ifade ederek, Öncelikle kendimize neredeyim, nereye ulaşmak istiyorum, gitmek istediğim yere nasıl gidebilirim şeklinde sorular yöneltmeliyiz. Kişilerin arzu ettikleri seviyeye ulaşabilmesi için mutlaka kişisel planlama yapması gerekir dedi.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinden 2. Rize Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER