Rektör Kocacıktan Ürgüpe ziyaret

Rektör Kocacıktan Ürgüpe ziyaret


SİVAS (A.A) - Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüpü makamında ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ürgüp, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektör Kocacıka yeni görevinde başarılar diledi.
     Yeni dönemde üniversiteyle güzel projelere imza atmak istediğini belirten Ürgüp, şunları kaydetti:
     Şehir ve kurumların bir iletişim içerisinde ve karşılıklı yardımlaşma içerisinde olması gerekiyor. O konuda açık bir insanım. Sayın rektörümüz de mevcut yapılarını oturtacaklar, biraz zamana ihtiyaçları var, inşallah üniversitemizle ve diğer kurumlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet ederiz. Üniversite şehrimiz için çok önemli çünkü Sivasın kültür, sanat ve ekonomik yönden gelişmesine çok ciddi katkılar sağlıyor. İnşallah el birliğiyle şehrimize güzel şeyler yaparız. Ayrıca, yeni rektör yardımcılarımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyorum.
     Kocacık ise Ürgüpe dilek ve düşünceleri için teşekkür ederek, Bizim de dileğimiz sayın başkanın düşüncesi gibi hem üniversitemize hem şehrimize güzelliklere vesile olmak, kurumlar arası iş birliğini arttırarak geliştirmek. Bu sayede umuyorum hem üniversitemize hem şehrimize güzel hizmetler sunacağız. İnşallah bu güzellikleri birlikte yaparız diye konuştu.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Rektör Kocacıktan Ürgüpe ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER