Rektör Kocacık Özel Halk Otobüsleri

Rektör Kocacık Özel Halk Otobüsleri Kooperatifini ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifini ziyaret etti.
     CÜden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocacık, Halk Otobüsü Kontrol Dairesi ve Kentkart Bilgi İşlem Servisini gezerek, Kooperatif Başkanı Sebahattin Çimenden bilgi aldı.
     Kontrol Dairesinde araç içi kameralardan Cumhuriyet Üniversitesi hattına çalışan otobüsleri bir süre canlı olarak izleyen Kocacık, öğrencilerin taleplerini Çimene iletti. Öğrenci konsey başkanıyla toplantı yaptıklarını ve talepleri değerlendirdiklerini belirten Kocacık, Öğrencilerimizin taleplerini değerlendirmek üzere hem ziyaret hem de sorunları daha net bir şekilde çözmek amacıyla bir araya geldik. Kooperatif Başkanımız ve üyelerinin bize gösterdikleri nezakete ve anlayışa teşekkür ediyoruz. Her zaman her türlü sorunumuzla çok yakından ilgilendiler. Bu işbirliğinin daha güzel bir şekilde gelişerek devam etmesini temenni ediyorum ifadelerini kullandı.
     Çimen ise, ziyaretten dolayı Kocacıka teşekkür ederek, şunları kaydetti:
     Üniversitenin sorunlarını hepimizin sorunu olarak kabul ediyoruz. Bizler elimizden geleni yapacağız. Sizlere layık olmaya çalışacağız. Üniversitedeki sıkıntıyı genel olarak görüşmeler sonucunda aştığımızı düşünüyoruz. Ulaşım sorunlarını da aşmaya çalışacağız. Bu çocuklarda bizim, bu şehirde bizim.
     Ziyarette CÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu ve Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ercan Şahbudak da hazır bulundu.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Rektör Kocacık Özel Halk Otobüsleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER