Rektör Kurtcephe, Emniyet Müdürü Sağlamı ziyaret

Rektör Kurtcephe, Emniyet Müdürü Sağlamı ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlamı makamında ziyaret etti.
     Rektör Prof. Dr. Kurtcephe, ziyaretinde Emniyet Müdürü Sağlama yeni görevinde başarılar diledi. Antalyada Emniyet Müdürlüğü ile Akdeniz Üniversitesinin çalışmalarının her zaman örnek teşkil ettiğini, birlikte ortak birçok projede yer aldıklarını ifade eden Kurtcephe, bundan sonra da ortak projeleri artırarak sürdürmeyi umut ettiklerini söyledi.
     Emniyet Müdürü Sağlamın, kendisini ziyarete gelenlerden çiçek yerine kitap getirilmesini ve hediye edilen kitaplarla kütüphane kurmak istemesinin duyarlı bir davranış olduğunu dile getiren Kurtcephe, bu davranışın bir akademisyen olarak kendisini çok memnun ettiğini, bunun diğer kurumlara örnek olmasını ümit ettiğini bildirdi.
     İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektör Kurtcepheye teşekkür etti. Emniyet Müdürlüğü ile üniversitenin ortak projelerde yer alacak olmalarından dolayı kurumu adına büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Sağlam, bundan böyle ortak projelerle çalışmalar yapacaklarını anlattı.
     Rektör Kurtcephe, ziyaretin anısına şeref defterini imzaladı.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Rektör Kurtcephe, Emniyet Müdürü Sağlamı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER