Rektör Kurtcephe, hastane yöneticileriyle buluştu

Rektör Kurtcephe, hastane yöneticileriyle buluştu -Rektör Prof. Dr. Kurtcephe: -Bugüne kadar bir çok başarılı çalışması bulunan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi marka haline geldi


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, Akdeniz Üniversitesi Hastanesinin başarılı çalışmaları sayesinde marka haline geldiğini söyledi.
     Kurtcephe, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yöneticileriyle Üniversite Kır Kahvesinde bir araya geldi. Hastanenin üniversite açısından son derece önemli olduğunu belirten Kurtcephe, hastanede her gün binlerce hastaya hizmet verildiğini bildirdi. Kurumlarda hizmetin ve personelin kalitesinin başarıyı etkileyen faktörler arasında yer aldığını dile getiren Kurtcephe, Bugüne kadar bir çok başarılı çalışması bulunan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi marka haline geldi. Başarılarınızın artarak devam etmesini istiyoruz dedi.
     Hastaneden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Geçici de hastane ile ilgili projeler hakkında bilgi verdi. B Blokta yeni ameliyathane açılacağını dile getiren Geçici, çalışanlara yönelik eğitim çalışmalarının da devam edeceğini kaydetti.
     Toplantıya Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Ünal, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Ercan Mıhçı, Doç. Dr. Gülbin Arıcı, Doç. Dr. Hüseyin Koçak, Yrd. Doç. Dr. Yaşar Tuna, Yrd. Doç. Dr. Mahmut Akyol, Başmüdür Yavuz Yıldırım ile hastane müdürleri katıldı.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Rektör Kurtcephe, hastane yöneticileriyle buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER