Rektör Uçar, yeni binalarının inşa

Rektör Uçar, yeni binalarının inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu


YOZGAT (A.A) - Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Erdoğan Akdağ yerleşkesinde inşa edilecek olan Tıp Fakültesi Morfoloji binası ve yeni Araştırma ve Uygulama Hastanesinin yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu.
     Uçar, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, Tıp Fakültesi Hastanesi ve Morfoloji binasının projelerinin hazırlanarak ön çalışmalarının tamamlandığını söyledi.
     Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Milli Eğitim Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile gerekli anlaşmaların imzalanarak gerekli izinlerin alındığını ifade eden Uçar şunları kaydetti:
     Erdoğan Akdağ kampüs alanı hızla gelişerek büyüyor. Kampüs alanımızın alt bölgesinde Boğazlıyan yolunun batı kısmında çok uygun elverişli alanlar bulunuyor. Bu alana Tıp Fakültesi Morfoloji binası ve Hastanesi, derslik, laboratuvar, idari, ofis, öğretim elemanlarının odaları ile sosyal alanlardan oluşan binalar tesis edilecek. 2013 yılında projemiz başlayacaktır. Yozgatımız ve üniversitemiz için hayırlı olsun.
     Uçar, incelemeler sonrası, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Yetim, Prof. Dr. Abdülhakim Coşkunu makamında kabul ederek, konuklarıyla bir süre sohbet etti.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Rektör Uçar, yeni binalarının inşa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER