Reyhanlıdaki bombalı saldırılar

Reyhanlıdaki bombalı saldırılar -Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: -"Aziz kardeşlerimin tahrike kapılmamalarını öneriyorum. Çünkü fitne, katilden beterdir"


HATAY (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Reyhanlı ilçesindeki bombalı saldırılarla ilgili "Aziz kardeşlerimin tahrike kapılmamalarını öneriyorum. Çünkü fitne, katilden beterdir" dedi.
     Kamalak, patlamaların meydana geldiği bölgede yaptığı incelemelerin ardından, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede yaşanan acının büyük olduğunu belirterek, bir daha böyle bir acının yaşanmamasını diledi.
     Patlamaların Reyhanlıda olmasının düşündürücü olduğunu ifade eden Kamalak, "Bu yöre insanının sağlam bir yapısına sahip bulunması, kanaatimizce teröristler tarafından önemli bir gerekçedir. Özellikle Hatayımıza ve Reyhanlımıza tekrar tekrar geçmiş olsun diliyorum. Böyle bir günde daha fazla konuşmak kanaatimce uygun olmayacaktır" diye konuştu.
     Kamalak, Reyhanlı ve Hatay halkına mesajının olup olmadığı yönündeki soru üzerine şunları kaydetti:
     "Buradaki vatandaşlarımıza baş sağlığı diliyorum, sabır temenni ediyorum, tedbirli ve temkinli olmalarını istiyorum. Giden geri gelmiyor, daha büyük olaylara meydan vermemek gerek. Aziz kardeşlerimin tahrike kapılmamalarını öneriyorum. Çünkü fitne, katilden beterdir. Görüldüğü gibi birkaç serseri demek uygun olacak, Allahtan korkmayan kişiler, burada masum insanların canına kıyabiliyor. Bu tahriklere kapılmamalı, buradaki güzel insanlar. Reyhanlı halkına sabır temenni ediyorum."
     Kamalak, yayın yasağı konusundaki bir soruyu da "Burada medyaya sansür konulmuş olması, kanaatimizce uygun bir durum değildir. Çünkü aziz milletimiz, gerçekleri olduğu gibi öğrenmeli. Gök kubbenin altında hiç bir şey gizli kalmaz. İnşallah bu basın yasağı da bir an önce kaldırılır" diye yanıtladı.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Reyhanlıdaki bombalı saldırılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER