Saadet Partisi Akyazı İlçe Başkanı Demirtaş:

Saadet Partisi Akyazı İlçe Başkanı Demirtaş: -Akyazı Cumhuriyet Başsavcılığına 3 yıldır kaderine terk edilen Merkez Aile Parkıyla ilgili suç duyurusunda bulunacağız


SAKARYA (A.A) - Saadet Partisi Akyazı İlçe Başkanı Selman Demirtaş, Akyazı Cumhuriyet Başsavcılığına 3 yıldır kaderine terk edilen Merkez Aile Parkıyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.
     Demirtaş, parkın önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 yıldır kaderine terk edilen parkın yağmalandığını anlattı.
     Parkın durumundan Akyazı Belediyesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kaymakamlık ve AK Parti ilçe yönetiminin sorumlu olduğunu öne süren Demirtaş, şunları kaydetti:
     Bir mikrop yuvası haline dönüşen bu mekanla alakalı yaptığımız basın açıklaması ve sorduğumuz sorularla alakalı hiçbir yetkili ne bize ne de kamuoyuna herhangi bir açıklamada bulunmamışlardır. İşte bu düşünceyle Akyazı Cumhuriyet Başsavcılığına ilgililerle alakalı suç duyurusunda bulunacak ve konunun takipçisi olacağız. Ayrıca buradan aldığımız görüntü ve fotoğrafları Başbakanlık İletişim Merkezine (BİMER), İçişleri Bakanlığına, seçim döneminde belediye başkanına kefil olan Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınça ulaştıracağız. Akyazı, sahipsiz değildir. Bu konuda gereken tepki ve mücadeleyi ortaya koymaya devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Sezai Yolcuoğlu
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Saadet Partisi Akyazı İlçe Başkanı Demirtaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER