Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Bozan:

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Bozan: 14 Temmuzda yaşanan olaylar üzüntü verici


DİYARBAKIR (A.A) - Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, Diyarbakırda 14 Temmuz Cumartesi günü yaşanan olayların üzüntü verici olduğunu söyledi.
     Bozan, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.
     20 Temmuzun Saadet Partisinin kuruluş yıl dönümü olduğunu hatırlatan Bozan, Bugün 11inci kuruluş yıl dönümünü kutlayan Saadet Partisi, mazisi itibariyle köklü ve tecrübeli, yaşı itibariyle ise genç ve dinamik bir partidir. Saadet Partisi Türkiyenin sigortası, birlik ve beraberliğimizin teminatıdır. Bugün Saadet Partisi çatısı altında temsil edilen Milli Görüş hareketi, hiçbir zaman rüzgara göre yön değiştirmemiş, temel ilke ve prensiplerinden hiç bir zaman taviz vermemiştir dedi.
     Diyarbakırda 14 Temmuz Cumartesi günü yaşanan olayların doğru olmadığını kaydeden Bozan, şiddetin hiç bir şeklini tasvip etmediklerini dile getirdi. Bütün sorunların konuşarak çözülmesi gerektiğinin altını çizen Bozan, sözlerini şöyle tamamladı:
     Valilik yaptığı açılamada saldırı için istihbarat aldıklarını bildirmişti. Keşke imkanlar dahilinde tedbirler alınıp bu tür olaylara mahal vermeden miting yapılsaydı. Mitingi yapan kişiler de şiddete başvurmadan, esnafa, çevreye zarar vermeden düşüncülerini, fikirlerini anlatabilselerdi. Valilik keşke müsaade etseydi. BDPnin de ısrarlı olmayıp halkı sokağa çağırmadan olaydan vazgeçmesi doğru olurdu.
    
     Muhabir: Şaban Yılmaz
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Bozan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER