Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İriş:

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İriş: Hükümetin, alkol tüketimini kontrol altına almaya yönelik yapacağı düzenleme, toplum sağlığı için hayırlı bir hizmettir


EDİRNE (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, Hükümetin, alkol tüketimini kontrol altına almaya yönelik yapacağı düzenleme, toplum sağlığı için hayırlı bir hizmettir dedi.
     İriş, partisinin Edirne İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, yeni yıla girerken ekonomi, terör, ahlaki ve sosyal yapı ile dış politika konularının muhasebe edilmesi gerektiğini söyledi.
     Kapalı alanlarda uygulanan sigara yasağının, sigaranın zararlarına karşı bilinç oluşturduğunu vurgulayan İriş, Hükümetin, alkol tüketimini kontrol altına almaya yönelik yapacağı düzenleme, toplum sağlığı için hayırlı bir hizmettir. Türkiye alkol kartelleri için çok rahat reklam yapabilir hale geldi şeklinde konuştu.
     İriş, devletin şans oyunu oynatmasının yanlış olduğunu savunarak, devletin bu tür oyunlardan kendini çekmesi gerektiğini kaydetti.
     Güçlü bir toplumun temelini ailenin oluşturduğunu belirten İriş, ahlaki ve sosyal yapının korunması için ailenin korunup güçlendirilmesi gerektiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İriş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER