Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karamollaoğlu:

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karamollaoğlu: -Türkiye, Suriye ve İran bahane edilerek kendi inisiyatifi olmadan Ortadoğuda muhtemel bir savaşın içine sürükleniyor


SİVAS (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, Türkiyenin, Suriye ve İran bahane edilerek kendi inisiyatifi olmadan Ortadoğuda muhtemel bir savaşın içine sürüklendiğini savundu.
     Partisinin Sivas İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Karamollaoğlu, ülke gündemini değerlendirdi. Suriyede yaşananlara değinen Karamollaoğlu, Suriyenin ciddi bir kaosa sürüklendiğini belirterek, Her gün binlerce insan öldürülüyor. Bunun önlenebilmesi için atılmış ciddi tek adım yok. Taraf tutmak ve sadece gayret gösteren birtakım çevrelere destek veriyormuş intibasını ortaya koymak, Suriyenin problemini çözmeye yetmez diye konuştu.
     NATOdan talep edilen patriot hava savunma sistemlerinden de bahseden Karamollaoğlu, Şimdi bir de patriot krizi meydana geldi. Türkiye, Suriye ve İran bahane edilerek kendi inisiyatifi olmadan Ortadoğuda muhtemel bir savaşın içine sürükleniyor. Güya Türkiyeyi Suriyeden gelecek saldırılardan korumak için patriotlar Türkiyeye getiriliyor. Gaziantepe, Kahramanmaraşa, Adanaya yerleştirilecek ifadelerini kullandı.
     Karamollaoğlu, Türkiyenin yanlış bir istikamete sürüklendiğini savundu.
     Basın toplantısında, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım da hazır bulundu.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karamollaoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER