Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Osmaniyede:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Osmaniyede: "İslam coğrafyası paramparça oldu. 60tan fazla İslam ülkesi geometrik şekillerle parçalandı"


OSMANİYE (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "İslam coğrafyası paramparça oldu. 60tan fazla İslam ülkesi geometrik şekillerle parçalandı" dedi.
     Kamalak, partisinin Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde düzenlediği, Genişletilmiş İl Divan Toplantısında, tüm insanlık için adil bir dünya kurmak istediklerini söyledi.
     Birçok İslam ülkesinde iç savaş yaşandığını belirten Kamalak, şunları kaydetti:
     "İslam coğrafyası paramparça oldu. 60tan fazla İslam ülkesi geometrik şekillerle parçalandı. Dünyanın neresinden kesif kesif yoğun dumanlar yükseliyorsa emin olun, orası bir İslam ülkesidir. Milli Görüş, İslam alemini kasıp kavuran ateşi söndürmek için yola koyulmuş durumdadır.
     Amacımız, yaşanabilir bir Türkiye... Ülkemiz yaşanabilir değil mi- diyeceksiniz. Allah aşkına, yaşanabilirse Hatayımızdan, Reyhanlımızdan yükselen feryad-ı figan neyin nesi- O çığlıklar eğer bu milleti rahatsız ediyorsa, konulan sansürler neyin nesi- Bombaları gördünüz, görmek yaşamak değildir. Sadece gördünüz, orada can verenleri düşünün. Annelerinin, babalarının kucağında paramparça olan Ahmetleri, Mehmetleri düşünün. Kim durduracak bu zulmü- Bana ne diyebilir misiniz- Yüreğinizden elbette bir şeyler kopup gelecektir."
    
     Muhabir: Tuğba Temir-Mutlu Bozdağ / Ömer Yıldız
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Osmaniyede: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER