Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: -Başkalarını örnek alan değil, başkalarına örnek olan bir Türkiyeyi kurmak istiyoruz


ESKİŞEHİR (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Başkalarını örnek alan değil, başkalarına örnek olan bir Türkiyeyi kurmak istiyoruz dedi.
     Kamalak, partisinin Eskişehir teşkilatı tarafından bir otelde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, insanların huzurunu, barışını ve kardeşliğini esas alan sisteme milli görüş dediklerini belirterek, bu görüşü taşıyanların hiçbir zaman için şahsi menfaat gözetmediğini kaydetti.
     Milli görüşü benimseyenlerin hiçbir zaman makam mücadelesi vermediğini ifade eden Kamalak, şöyle konuştu:
     Bizim derdimiz, sıkıntımız insanların derdidir. Milli görüş camiası bu millet için gecesini gündüzüne katan bir ekiptir. Yani Türkiyeyi yaşanabilir bir ülke yapmak için çalışan bir ekiptir. Amacımız elbette büyük Türkiyeyi, Yavuzların, Kanunilerin, Fatihlerin Türkiyesini yeniden inşa etmektir. Başkalarını örnek alan değil, başkalarına örnek olan bir Türkiyeyi kurmak istiyoruz. Saadet Partisinin bir diğer hedefi de İslam birliğini kurmaktır. Bugün yüreklerinizi parçalayan bir çığlık duyuyorsanız emin olun o çığlık bir Müslüman ülkesinden gelir. İşte milli görüşçülerin hedefi bu çığlığı durdurmaktır.
     Kamalak, dünyada 60tan fazla Müslüman ülkesi olduğunu ve bu ülkelerin kendisine ait ordularının bulunduğunu bildirdi.
     Bu orduların hiçbirinin dışarıdan gelen emperyalist saldırıyı önleyebilecek güçte olmadığını anlatan Kamalak, şöyle devam etti:
     Biz diyoruz ki ey İslam alemi gelin bir olalım, birlikte olalım, bu imkanları birbirimize karşı değil, birbirimiz için kullanalım. Omuz omuza verelim. Ülkeler arasında görüş farkı olsa da hepimiz Müslümanız. Gelin birlik olalım. 60 ülkenin ortak katkısıyla bir İslam Barış Gücü oluşturalım. Milli görüş olarak tüm kardeşlerimize bunun çağrısında bulunuyoruz.
     Etkinliğe, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, İl Başkanı Fesih Bingöl ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca / Deniz Açık
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER