Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Cengiz: -Saadet Partisi milletimizi yakından ilgilendiren konularda defalarca miting yapmış ve bu mitinglere yüz binlerce vatan evladı iştirak etmiştir. Herkesin malumudur ki bu mitinglerde


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu Üyesi Levent Cengiz, Saadet Partisinin milleti yakından ilgilendiren konularda defalarca miting yaptığını, bu mitinglerde yüz binlece kişinin katıldığını ve en ufak bir olayın meydana gelmediğini bildirdi.
     Cengiz, partisin il binasında gerçekleştirilen aylık il divan kurulu toplantısında yaptığı açıklamada, Türkiyeye yerleştirilmek istenen patriot füzelerine karşı Türkiye genelinde milli bir yürüyüş başlattıklarını, bugün patriot füzelerinin indirileceği İskenderun Limanında büyük bir miting düzenlemeye karar verdiklerini ancak izin verilmediğini savundu.
     Patriotlar gelmesin biz geliyoruz başlıklı miting düzenlemek istediklerini ancak izin alamadıklarını ifade eden Cengiz, şöyle konuştu:
     Amacımız milleti uyarmaktı. Düzenleyeceğimiz bu tarihi mitingi, tuhaf ve bir o kadar anlamsız bir gerekçeyle iptal etmiş ve yasaklanmıştır. Gerekçe olarak toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununun 17. maddesini gösterilmiştir. Saadet Partisi milletimizi yakından ilgilendiren konularda defalarca miting yapmış ve bu mitinglere yüz binlece vatan evladı iştirak etmiştir. Herkesin malumudur ki, bu mitinglerde en ufak bir olay vuku bulmamıştır. Bu yüzden patriotlara karşı gerçekleştireceğimiz mitingin iptali için gösterilen gerekçe, sadece dramatik değil aynı zamanda komiktir. Millet vicdanında asla karşılık bulmayacaktır.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: MÜrsel Çetin
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER