Saadet Partisi GİK Üyesi Öz:

Saadet Partisi GİK Üyesi Öz: Batıdan bize dost olmaz. Bizim yerimiz Hristiyan dünyasının yanı değil, İslam dünyasının yanıdır


KONYA (A.A) - Saadet Partisi GİK Üyesi Hasan Hüseyin Öz, Batıdan bize dost olmaz. Bizim yerimiz Hristiyan dünyasının yanı değil, İslam dünyasının yanıdır dedi.
     Öz, Saadet Partisi Konya İl Başkanlığında düzenlendiği basın toplantısında, bütün siyasi partilerin ülkelerine hizmet için çırpındığını ama 50 yılı aşkın zamandır bütün iktidarların, ABnin verdiği reçetelerle ülkenin problemlerini çözmeye çalışmalarından doğan sıkıntılar olduğunu savundu.
     Batı dünyasının kesinlikle Türkiyenin kalkınmasını, sanayileşmesini ve güçlü bir ülke olmasını istemeyeceğini belirten Öz, Bunun için Batı, bize doğru reçete vermez dedi.
     Batının reçeteleri ile kalkınma olmayacağını ve bu reçetelerle Türkiyenin iki yakasının bir araya gelmeyeceğini söyleyen Öz, şunları kaydetti:
     Neden Batı kalkınmamızı istemiyor. Tarihimize bakın tam 19 defa bütün batı dünyası birleşip haçlı seferleri düzenleyerek bizi yok etmek istemediler mi, daha dün denilecek kadar yakın tarihte ülkemizi işgal etmediler mi- Neden- Çünkü batı Hristiyan ve onların Müslüman görmeye tahammülleri yok. Bizi yok etmek istiyorlar. Bizi yok etmek isteyenler hiç kalkınmamızı isterler mi- O yüzden biz Saadet Partisi olarak diyoruz ki; Batıdan bize dost olmaz. Bizim yerimiz Hristiyan dünyasının yanı değil, İslam dünyasının yanıdır.
     28 Şubat konusuna da değinen Öz, 28 Şubat darbesinin iki önemli nedeninin havuz sistemi ve D8 İslam Birliğinin kurulması olduğunu ileri sürdü.
     Havuz sisteminin rantiyeci kesimi rahatsız ettiğini ve onları ayağa kaldırdığını savunan Öz, D8 İslam Birliğinin kurulmasının da Amerika ve İsraili rahatsız ettiğini iddia etti.
     28 Şubat soruşturmasıyla ilgili 28 Şubat bitti, 28 şubatçılar yargılanıyor denildiğini anlatan Öz, Ben bunlara gülüyorum. İsterseniz 28 şubatçıların tamamını idam edin, 28 Şubat bitmiş olmaz. Türkiye Amerikanın stratejik ortağı olduğu sürece 28 Şubat devam edecek. Ne zaman bir yiğit kalkar Bana ne Amerikadan diye haykırırsa işte o zaman 28 Şubat biter. Bunu bu ülkede sadece Saadet Partisi haykırabilir. Bir gün iktidara geleceğiz ve haykıracağız diye konuştu.
     (MUH-RIF)
<< Önceki Haber Saadet Partisi GİK Üyesi Öz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER