Saadet Partisi Konya İl Başkanı Şen:

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Şen: Saadet Partisi kadrosu her an, her gün, canla başla seçim telaşesiyle değil, halka hizmet anlayışı içerisinde en güzel çalışmalarını yürütmektedir


KONYA (A.A) - Saadet Partisi (SP) Konya İl Başkanı Mehmet Şen, parti olarak seçim telaşesiyle değil, vatandaşa hizmet anlayışıyla çalıştıklarını söyledi.
     Şen, parti binasında yaptığı açıklamada, vatandaşın ihtiyaçlarını en tasarruflu ve en iyi şekilde karşılayabilecek partinin Saadet Partisi olduğunu ifade etti.
     İmar ve şehircilik anlayışı açısından Konya Büyükşehir Belediyesinin hizmet götürme noktasında eksikliklerinin olduğunu savunan Şen, Milli Görüş Belediyeciliğinden uzaklaşıldığını belirtti.
     Konya merkezdeki kenar mahallelerde dahi asfalt sıkıntısının devam ettiğini anlatan Şen, Konyada tramvay çalışması yapmayın. Metro çalışması başlatın. Bursa, metroda birinciliği kaptı. Konya olarak da sen kap. Bursada yerli üretim gerçekleştiriliyor. Konya sanayisi ve teknik elemanları da bunu yapabilecek güçtedir diye konuştu.
     SP Bölge Toplantısının 12 Ocak Cumartesi günü SP Genel Başkanı Mustafa Kamalakın katılımıyla gerçekleşeceğini de belirten Şen, Milli Görüş Belediyeciliğini tekrar vatandaşa tanıtacağız. Saadet Partisi kadrosu her an, her gün, canla başla seçim telaşesiyle değil, halka hizmet anlayışı içerisinde en güzel çalışmalarını yürütmektedir. Halkımızın geçmişe bakarak en iyi tercihini yapacağına inanıyorum ifadelerini kullandı.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Saadet Partisi Konya İl Başkanı Şen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER