Safranbolu içme suyu ile ilgili iddialar

Safranbolu içme suyu ile ilgili iddialar -Karabük Belediye Başkanı Vergili: -Safranbolu Belediyesinin sularda çamaşır suyu kullandığını ispat ettim


KARABÜK (A.A) - Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Belediyesinin sularda çamaşır suyu kullandığını ispat ettim dedi.
     Vergili, düzenlediği basın toplantısında, dün yerel basına yaptığı, Safranbolu Belediyesinin su arıtmada çamaşır suyu kullandığıyla ilgili açıklamalara bugün Safranbolu Belediye Balkanı Necdet Aksoyun cevap verdiğini hatırlattı.
     Vergili, dünkü açıklamalarıyla vatandaşı uyardığını dile getirerek, asıl bu uyarı görevinin ilçe belediyesine ait olduğunu söyledi.
     Hiç kimsenin vatandaşı kandırmaya hakkının olmadığını özellikle vatandaşın ödediği vergilerle hizmet veren belediyelerin buna hakkının olmadığını vurgulayan Vergili, Devlet bize bu fırsatı vermiş. Buraya büyük bir yatırım yapmış. Sürekli olarak müfteri diye bir kelime ile konuşuyorlar. Nereden buldularsa. İftiracı de kardeşim. Biz ne iftirası etmişiz ki. Kalkıyorsun tüm vatandaşları çamaşır suyu ile banyo yaptırıyorsun. Kalkıyorsun geliyorsun bana iftiracı diyorsun. Safranbolu Belediyesinin sularda çamaşır suyu kullandığını ispat ettim. Aldıkları faturalar, hipoklorittir. Sözlük anlamı bunun çamaşır suyudur. Kanalizasyon, yol ve su gibi işlerle uğraşmak bizim asli vazifelerimizdir diye konuştu.
     Başkan Aksoyun Başbakan Erdoğan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahinin arkasına saklandığını ileri süren Vergili, şunları ifade etti:
     Ben lafla değil icraatlarımla işimi yapıyorum. Hakaret içerikli kelime kullanmaya hiç kimsenin hakkı yok. Ben basın aracılığıyla Safranbolu Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulunuyorum. Onlar bizim hakkımızda suç duyurusunda bulunacaklarını söylüyorlar. Değil suç duyurusu dilekçe bile yazamazlar. Bizim suyumuz temiz. Safranboludaki vatandaşlardan özür dilesin. Biz yeri geldiğinde diledik. Vatandaşlar orada çamaşır suyu ile banyo yapıyorlar. Ve musluktan gelen su da aynıdır.
    
     Muhabir: Faik Erez-Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Safranbolu içme suyu ile ilgili iddialar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER