Sağlık

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Tekin: Üye sayısından ziyade üye memnuniyetini hedef alıp, saha çalışmalarına önem vereceğiz


ESKİŞEHİR (A.A) - Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, Üye sayısından ziyade üye memnuniyetini hedef alıp, saha çalışmalarına önem vereceğiz dedi.
     Tekin, Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamza Yıldızı makamında ziyaretinde, Amacımız Türkiyede önemli bir boşluğu dolduran, gücünü halktan ve haktan alan sendikamızın bayrağını daha ileriye taşımaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın diye konuştu.
     Üye sayısından ziyade üye memnuniyetini hedef alıp, saha çalışmalarına önem vereceğiz ifadelerini kullanan Tekin, şunları kaydetti:
     Sağlık ve sosyal hizmetler çalışanlarına; dürüstlük, açıklık, samimiyet gibi ilkeleri özümseyerek, bilimsel ilkelerle yoğrulmuş, bir sendikacılık çalışması yaparak her alanda Eskişehirde hizmet sendikacılığına farklı bir boyut kazandıracağız.
     Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Bu ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Sendika çalışmalarınızda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarılar diliyorum.
     Ziyarete Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Ömer Söğütte katıldı.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER