Şahinbeyde mesleki eğitim kursları

Şahinbeyde mesleki eğitim kursları -ŞAHMEK kurslarındaki 27 ayrı branşta 21 bin 443 kursiyer eğitimini sürdürüyor


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi bünyesindeki ŞAHMEK kurslarında 27 ayrı branşta 21 bin 443 kursiyer eğitimlerini sürdürüyor.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, sosyal, kültürel, spor ve eğitim alanlarında hizmet veren gençlik merkezi ve sosyal tesislerde gerçekleştirilen çeşitli kurs ve eğitimler devam ediyor.
     Şehitler Sosyal Tesisinde eğitim alan kursiyerler, hem meslek sahibi oluyor, hem de yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri satarak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Mefruşat, kuaförlük, okuma yazma, gitar, Osmanlıca, Arapça, İngilizce, bilgisayar, anaokulu, Matematik, anne çocuk eğitimi ve step kurslarında 618 kursiyer faydalanıyor.
     Kursiyerlerden Songül Dönmez, hem boş vakitlerini değerlendirdiklerini hem de yeni arkadaşlıklar edindiklerini belirtti.
     Mefruşat kursunda güzel işler yaptıklarını vurgulayan Dönmez, Yaptığımız el işlerimizi satarak aile bütçemize katkı sağlıyoruz. Bu imkanı bizlere sunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğluna teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
     Gitar kursuna katılan Gökhan Güven ve Sema Nur da, okuldan sonra kalan zamanda katıldıkları kursta gitar çalmasını öğrendiklerini kaydettiler.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Şahinbeyde mesleki eğitim kursları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER