Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, sosyal tesis

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, sosyal tesis ve pazar alanı inşaatını gezdi


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneykent Pazar Alanı, Spor ve Sosyal Tesisinin bir ay içinde tamamlanacağını belirtti.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tahmazoğlu, 14 bin metrekare üzerindeki inşaat alanında incelemelerde bulundu.
     Güneykent Mahallesinde 4 katlı olarak inşa edilen tesisin çok yönlü olduğunu bildiren Tahmazoğlu, tesis içerisinde 3 bin 500 metrekare kapalı spor alanı, 3 bin 500 metrekare otopark ve 3 bin 500 metrekare de pazar alanının yer alacağını belirterek, şunları kaydetti:
     Bu pazar alanımız çok amaçlı kullanılacak, Gaziantepte bir ilk olacak. Bir kısmını ikiye böldük yarısını sosyal tesis meslek edindirme kursları olarak kullanacağız. Bu bölgemize çok ciddi fonksiyonlu tesis kazandırmış oluyoruz. Şuanda inşaat faaliyetimizin sonuna geldik. Bir kısmı bir hafta sonra bitiyor. Bir kısmı belki 15-20 gün sonra bitecek. Yani yaklaşık 1 ay içerisinde bu tesisimizi tamamen hizmete açmış olacağız. Ben şimdiden tesisimizin Gaziantepimize ve Şahinbeyimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, sosyal tesis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER