Şahinbey Belediyesi bin 150 aileye et

Şahinbey Belediyesi bin 150 aileye et yardımı yaptı -Belediye Başkanı Tahmazoğlu: Amacımız evine et alamayan vatandaşlarımızın sofrasına et koymak


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi bin 150 aileye et yardımında bulundu.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Sosyal Tesisinde yapılan et yardım programına katılan Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kurban Bayramında kurban kesemeyen vatandaşlara, yıl boyu et ihtiyacını karşılamak için her iki ayda bir et yardımı yaptıklarını belirtti.
     16 sosyal tesiste bin 150 aileye 4 bin 600 kilogram et dağıttıklarını ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Amacımız evine et alamayan vatandaşlarımızın sofrasına et koymak. Bu yardımlarımız periyodik olarak devam ediyor. Ayrıca belediye olarak sosyal yardımlar çerçevesinde şu an sosyal marketimiz aracılığıyla 2 bin aileye her ay düzenli olarak gıda, giyim, ayakkabı yardımına devam ediyoruz. Ayrıca evinde buzdolabı, çamaşır makinesi, fırını, halısı ve çekyatı olmayan vatandaşlarımıza da bu yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Amacımız sosyal devlet sosyal belediyecilik gereği açta açıkta hiçbir insanımızı bırakmamak. Bize müracaat eden ihtiyacı olan herkese bu yardımları gerçekleştiriyoruz. Allah bu güzel günlere çıkmak nasip eğlesin diyorum.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şahinbey Belediyesi bin 150 aileye et Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER