Şahinbey Belediyesi Hoşgör Meydanını yeniden düzenliyor

Şahinbey Belediyesi Hoşgör Meydanını yeniden düzenliyor


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesinin, yıllardır trafik sorununun yaşandığı Hoşgör Meydanında başlattığı yol genişletme ve çevre düzenlemesi çalışmasında sona geldi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, çalışma kapsamında Hoşgör Meydanında yolu daraltan eski Hoşgör Camisi yerine, park içine yapılan modern ve geniş cami 15 gün içinde tamamlanarak hizmete sunulacak.
     Meydanda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu meydanın ilçenin önemli kavşaklarından birisi olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:
     Buradaki yolumuz çok yoğun bir şekilde kullanılıyor. Yolumuz oldukça dardı, eski Hoşgör Camisi önceden yapıldığı için yolun tam kenarında kalmış ve yolu ciddi anlamda daraltıyordu. Bu nedenle yıllardır trafik sorunu yaşanıyor. Bu sorunu çözüme kavuşmak için parkımızın ortasına güzel bir cami inşa edildi. Burası 15 gün içinde tamamlanacak. Bu çerçevede park içinde yeni bir düzenleme yapıyoruz. Burada yeni camimiz hizmete sunulduğunda eski camiyi yıkarak, yolun genişletilmesini sağlayacağız. Meydanımız ayrıca bir ada şeklinde olacak. Döner kavşak şeklinde dönüş olmayan yolu da açıp araçların dönüşlerini yapılmasını sağlayacağız. Böylelikle burası hem vatandaşlarımız hem de araçların kullanımı için geniş bir cadde olacak.
     (ZEY-SEÇ)
<< Önceki Haber Şahinbey Belediyesi Hoşgör Meydanını yeniden düzenliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER