Şahinbey Belediyespor voleybol takımı seri peşinde

Şahinbey Belediyespor voleybol takımı seri peşinde


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyespor voleybol takımı, deplasmanda karşılaşacakları Sungurlusporu yenerek, galibiyet serisi başlatmak istiyor.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Seydişehir mağlubiyetinin ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporu yenen mavi-beyazlılar, Sungurlusporu da yenmenin planlarını yapıyor.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediyespor Başkanı Mehmet Demirbaş, takım kadrosunu güçlendirdiklerini, bu kadroyla iyi maçlar çıkaracaklarını belirtti. Demirbaş, şunları kaydetti:
     Gazianteplilere voleybol sevgisini aşılamaya çalışıyoruz. Bunun için buradayız, 2012-2013 sezonu için kurduğumuz takım kafaya oynayacak, bu nedenle Gazianteplilerin takımlarına sahip çıkmalarını istiyorum. Bilindiği gibi sporun güzelliği seyircidir, takımımızın havaya girmesi için seyirci faktörünün devreye girmesi lazım. Gaziantepli sporseverleri maçlarımıza bekliyoruz.
     Şahinbey Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Mehmet Özbal ise Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor galibiyeti takımımız için güzel oldu. Bundan sonra galibiyet serisiyle ilerlemek istiyoruz. Sungurluspor maçından da galibiyet bekliyoruz değerlendirmesinde bulundu.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şahinbey Belediyespor voleybol takımı seri peşinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER