Şahinbey Serinevler Sosyal Tesisi hizmete açıldı

Şahinbey Serinevler Sosyal Tesisi hizmete açıldı -Belediye Başkanı Tahmazoğlu: -Tüm tesislerimizde 20 bin 127 kursiyer eğitim alıyor


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Serinevler Sosyal Tesisi ve Kuran Kursu törenle hizmete açıldı.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Serinevler Mahallesinde yapımı tamamlanan sosyal tesisin açılışına, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Nejat Koçer, Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan ve Ali Şahin, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak, Şahinbey İlçe Müftüsü Yahya Polat ve belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.
     Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan programda bir konuşma yapan Başkan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Çok amaçlı sosyal tesislerimiz, sadece cenazeler sonrası taziye kulübü için değil emeklilerimiz için lokal ve kütüphane, hanım kardeşlerimiz ve çocuklarımız için etüt merkezi, Kuran kursu olarak hizmet vermektedir. Böyle hizmet veren 35 adet tesisimiz var. 12 eski dönemde yapılanlarla beraber toplam 47 adet tesisimiz bulunmaktadır. İnşaat halinde ise 15 adet tesisimiz var. Tüm tesislerimizde 20 bin 127 kursiyer eğitim alıyor. Şu ana kadar 31 bin 832 kişi de faydalandı. Bu sosyal tesisimizin bir özelliği de Başbakanımızın Gaziantepe geldiğinde buraya tesis yapılmasını istemesidir. Başbakanımız vatandaşın oturup, sohbet edeceği ve dinlenebileceği bir alan yapılmasını istemişti. Bizler de buranın dış kaplamasını eski Antep evi modelinde yaparak kültürümüzü yaşatmak istedik. İnşallah sosyal tesisimiz vatandaşlarımıza ve Şahinbeyimize hayırlı uğurlu olur.
    
     -Canla başla çalışmak boynumun borcu
    
     Başkan Tahmazoğlunun çalışmayı ibadet olarak görüp mücadele ettiğini belirten Kaymakam Turan ise Sizin için canla başla çalışmak elbette benim boynumun borcudur. O yüzden ben Başkanımızı tebrik ediyorum. Güzel insan güzel işler yapıyor. Güzel insan güzel konuşuyor. Güzel insan Şahinbey İlçesinin kaderini değiştiriyor. Başkanımız gece gündüz demeden halkının ve mesai arkadaşlarının hakkını gözeterek, elini taşın altına koyup, samimiyetle ve sadakatle güzel işler yapıyor. Allah hepinizden razı olsun. Bu sosyal tesisin yapımında emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum dedi.
     Milletvekili Derya Bakbak da konuşmasında, Başkan Tahmazoğlunun başarılı çalışmalara imza attığını ifade ederek, yaptığı çalışmalardan dolayı kutladı.
     Bakbak, Açılışını yapacağımız Serinevler sosyal tesisin Gaziantep mimarisine uygun şekilde yapılması beni ayrı bir şekilde mutlu etti dedi.
     Milletvekili Ali Şahin ise tesisin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, Başkanımız güzel işler yapıyor. Şahinbeyin her bölgesine hizmet yapmaktadır. Bu başarısından dolayı başkanımızı ve ekini kutluyorum diye konuştu.
     Milletvekili Halil Mazıcıoğlu da konuşmasında, AK Parti hükümeti ve AK Partili belediyelerle Türkiyede büyük bir değişim yaşandığını belirterek, Şahinbeyde de başkanımız bu gelişimi ve değişimi yaşatmıştır. Geçmişle kıyaslanamayacak kadar önemli ve büyük projeler hayat bulmuştur. Bakanımızı kutluyor, tesisimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum görüşlerini dile getirdi.
     Daha sonra, Milletvekilleri, Kaymakam Turan, Başkan Tahmazoğlu ve diğer protokol üyeleri kurdele keserek açılışı yaptılar.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şahinbey Serinevler Sosyal Tesisi hizmete açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER