Sakar hırsız kameraya yakalandı

Sakar hırsız kameraya yakalandı -Denizlide okuldan hırsızlık yapmaya çalışan bir kişinin pencereden düşerek yaralanma anı güvenlik kameralarına yansıdı (Görüntülü)


DENİZLİ (A.A) - Denizlide hırsızlık yapmak üzere bir okulun ikinci katına tırmanmak isteyen zanlının düşerek yaralanma anı güvenlik kameralarına yansıdı.
     Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kar maskeli bazı kişilerin çeşitli okullardan bilgisayar malzemeleri ve para çaldıkları yönündeki şikayetler üzerine yürüttüğü soruşturma kapsamında Servergazi İmam Hatip Ortaokulunun güvenlik kameralarını inceledi. İnceleme sonrası yürütülen soruşturma kapsamında O.K (20), K.K (19), İ.Ö (17), F.T (16) ve H.O (17) gözaltına alındı. Zanlılar, sorgulamalarının ardından adliyeye sevkedildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan K.K tutuklandı, O.K, İ.Ö, F.T ve H.O ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Bu arada, güvenlik kameralarından zanlılardan O.Knin kar maskeli olarak okula gelmesi, pantolonunun içinde sakladığı levyeyle pencere parmaklarını tırmanması, dengesini kaybederek beton zemine düşmesi ve yaralı olarak bir süre yerde kaldığı da belirlendi.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu / Tolga Albay
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Sakar hırsız kameraya yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER